Namizna igra: Zmajev tempelj

65,00 

Privoščite si nepozabno “sobo pobega” doma! Namizna igra Zmajev tempelj, vam omogoča raziskovanje, odklepanje in nepozabno zabavo, kot bi obiskali nas, le da tokrat vse lahko naredite v zavetju svojega doma – z družino, prijatelji, v paru ali celo sami! Igra, ki vas zaposli za 60 do 90 minut, vam omogoča ogled (video ali pisni) namigov, ko se vam res “zatakne” in vas zabava vse do konca.

Kako lahko odprem Zmajev tempelj? Čaka vas razburljiva pustolovščina! Rešiti morate vse uganke, da pridete do skrivnega predalčka v Zmajevem templju. Previdno ga preglejte z vseh strani in poiščite posebne simbole. Simboli so tisti, ki vam bodo pomagali rešiti vse uganke, da odprete Zmajev tempelj.

Kaj pa, če ne morem rešiti nalog? Brez skrbi, za vas smo pripravili tudi podrobne nasvete. Skenirajte kodo QR na letaku in pojdite na stran spletnega vodnika Zmajevega templja.

Zmajev tempelj želim podariti in notri skriti darilo! Ali moram rešiti vse uganke? Super, da si za darilo izbral Hišo zmaja! Ni vam treba rešiti vseh ugank. Posebej za vas smo na spletnem mestu objavili kratek vodnik »Kako hitro odpreti Zmajevo hišo«. Tako boste v nekaj preprostih korakih hitro prišli do skrivnega predala, skrili darilo, na enak način zaprli Zmajev tempelj in ga podarili drugi osebi.

Iz katerega materiala je narejena igra? Je varna in okolju prijazna? Izdelana je iz visoko trdnega naravnega lesa (breze). Temeljito izbran material, obdelamo, nato pa igrače skrbno ročno sestavimo v tovarnah v EU, preden jih z ljubeznijo zapakiramo in pošljemo k vam. Zato vam zagotavljamo visoko kakovost naših izdelkov.

Vse uganke sem že rešil in rad bi se igral s prijatelji. Ali je možno igrati drugič? Seveda! Prijatelje in sorodnike lahko povabite, da skupaj z njimi rešite vse uganke Zmajevega templja. Da bi to naredili, smo na spletnem mestu objavili kratek vodnik »Kako postaviti Zmajev tempelj nazaj za novo igro«. Upoštevajte: obstaja samo en način za rešitev vseh ugank. Zato boste že poznali vse korake. Ne dajajte jim nobenih namigov!

Kako dolgo traja igra? Reševanje vseh ugank in odpiranje Zmajevega templja v povprečju traja 60-90 minut. Morda pa boste ravno vi podrli rekord?

Koliko ljudi se lahko igra z menoj? Igra je zasnovana za 2-6 igralcev. Resnično pa boste uživali tudi v igranju igre tudi sami!

Ali lahko svojemu otroku podarim to igračo? Igra je zasnovana za otroke starejše od 9 let. Zato je čas, da se združite v družinsko ekipo in skupaj rešite vse zapletene uganke, da pridete do skrivnega predala!

100 % okolju prijazno darilo         Ročno delo

                           

Ekskluziven design                     Najboljše darilo za vsakogar!

                           

Teža0,5 kg