You are here:

Ženske, ki so dlje časa samske, so na koncu najsrečnejše

srecnejse zenske

Nekoč so učili: hodi pridno v šolo, potem boš šla v službo, se poročila, dobila otroke in boš dobra žena in mama. Nekje vmes si morala spoznati svojega fanta, se zaljubiti ali pa tudi ne in živeti srečno do konca. Potem pa so se našle ženske, ki kar niso in niso “predale svojega srca” nobenemu moškemu. Uživale so v družbah več moških, a nobenemu niso dale možnosti, da jih poroči in si z njimi ustvari družino. In te ženske so živele srečno do konca.

No, ni čisto tako, ampak nekaj resnice pa je tudi v tem. Ni res, da bi morale živeti in biti same do konca svojih dni. Menim, da smo ljudje ustvarjeni za sobivanje, da imamo nekoga ob sebi. A naši odnosi so lahko kakovostni le, če smo najprej zadovoljni sami s seboj. To pa je precej težje uresničiti, kot si mislimo.

Nikdar ne izgubi občutka individualnosti
Ženska, ki je dolgo samska, nikdar ne bo izgubila občutka za individualnost, prav tako ne bo dopustila, da se njena upanja in sanje razblinijo z namenom, da se prilagodi svojemu partnerju. V resnici takšne ženske znajo biti vse do konca srečne in to je dejstvo – dlje, ko je samska, bolj je srečna. A ne samo takrat, ko je samska, ampak tudi v zvezi.

V čem je skrivnost? Ko je samska, se nauči uživati v svoji samoti, zvečer lahko zaspi in dobri spi tudi sama, lahko gre v trgovino in ni ji treba imeti nekoga s seboj, lahko gre sama v kino, gledališče, celo na kosilo. Sprejema se takšno kot je in ni ji težko biti sama.

Če je samska, je lahko sebična, ima dovolj časa osredotočiti se nase in ugotoviti, kaj ji je zares pomembno. Ohranja prijateljstva tudi potem, ko je v zvezi, saj so del njene identitete. Nauči se slediti svojim sanjam, saj jim je sledila večino svojega življenja in išče, pa skoraj zagotovo tudi najde partnerja, ki je podobnega mišljenja – ki je ne bo želel vpeti v neke tirnice, kjer se ne bo počutila dobro. Všeč mu bo njena osvobojena narava. In nihče je ne bo odvračal od njenih ciljev.

Ljubezen je fina, ni pa središče vesolja

Samska ženska se zaveda, da je ljubezen fina, a ni središče vesolja, prav zato je lahko najbolj srečna, saj to ni edini razlog, da se zjutraj vstane in gre zvečer spat, da bo zjutraj spet lahko z nekom dihala kot eno. Namesto, da bi lovila “gospoda pravega” rajši živi življenje in uresničuje svoje sanje. Ne obremenjuje se s tem, kako dolgo bo samska, ker se je navadila živeti na ta način, niti se ne obremenjuje s tem, da se morda nikdar ne bo poročila. Lahko se bo – a ne zato, ker bi se morala, ampak zato, ker bo spoznala tisto osebo, ki bo zanjo vredna tega dejanja.

Samska ženska zna uživati v drobnih stvareh, všeč ji je tako tišina, kot tudi družba, ne boji se ne ene, ne druge. Zakaj? Ker uživa življenje.

In ko najde nekoga, tistega pravega, je to oseba, ki jo bo spodbujala pri njenih ciljih. To bo oseba, ki jo spodbuja pri doseganju ciljev, ki jo pošlje “v boj za želenim” in ji ne govori, naj se preda in prepusti vse drugim – niti ne njemu. Takšna ženska bo našla osebo, ki bo srečna, da ima svoje življenje, svoje načrte in ji vsega tega ne bo treba žrtvovati za ljubezen.

Ta ženska bo našla osebo, ki jo bo naredila še močnejšo, kot je že. Nekoga, ki jo bo osrečil še bolj, kot je že srečna.

7-bg-124

Suspendisse pulvinar nulla et lacus fringilla sem uisque

el007

+150% nulla et lacus fringilla sem uisque dolor

Nam eu ex turpis. Quisque semper malesuada ipsum, ultrices malesuada orci. Phasellus quis risus eu risus eleifend molestie non ac nulla.

Nullam et volutpat elit. Fusce auctor turpis nibh, id commodo tellus dictum sit amet. Suspendisse pulvinar nulla et lacus fringilla sem uisque semper malesuada ipsum.